HEM | INFORMATION | DESIGNA DIN EGEN KNAPP | KONTAKT
INFORMATION


Knapparna:
Knapparna tillverkas enligt samma princip som för 20 år sedan. Att vi aldrig haft en enda reklamation på knapparna under denna tid talar för att vi använder komponenter med rätt kvalitet.
Det finns fyra storlekar på knapparna; 25mm, 38mm, 56mm och 78mm. 38 mm är den vanligaste och också den billigaste att ta fram. Större antal beställer ni enklast från www.mera.se/marken.html där vi lämnar 5% på weborder. Pris från 1,22/st vid större antal.

Gemensamt för alla knappar är att motivet finns tryckt på ett papper stansat till en cirkel. Detta papper monteras sedan in bakom en plastfolie samtidigt som det placeras runt en metallsköld som har en säkerhetsnål på baksidan.
Allt det här gör vi själva i egna maskiner och därför kan vi ha väldigt bra priser och även korta leveranstider när så krävs.

Leveranstid:
Knapparna skickas från oss samma dag som vi ser betalning. Normalt tar detta 3 arbetsdagar. Behöver ni knapparna snabbare så ring eller maila oss så löser vi det. Vi har inte missat en leverans på över 20 år, detta står våra fyra knappmaskiner och ca 100 000 lagerförda komponenter för.

Frakt:
Vanligt brevporto ingår i kostnaden.
Kvittens med momsen specificerad skickas tillsammans med de färdiga knapparna.

OBS! Huvuddelen av våra kunder finns bland föreningar och organisationer av många skilda slag. Vi har en klar policy när det gäller vad vi trycker och till vilka. Vi trycker inga budskap eller bilder som är rasistiska, könsdiskriminerande eller kränkande på annat sätt.
Vi trycker inga symboler eller liknande som vi misstänker kan användas i anti-demokratisk verksamhet eller som av gemene man uppfattas kränkande. Vi tar inga jobb från företag, föreningar eller privatpersoner som vi misstänker omfattas av idéer som är antidemokratiska eller som använder sig av icke lagliga metoder i sitt arbete.